Loading Events

« All Events

Serie Oude Muziek Alkmaar 2023-2024 – abonnement

September 10, 2023 - March 30, 2024

La Sfera Armoniosa

Ook in seizoen 2023-2024 programmeert Mike Fentross, artistiek leider van La Sfera Armoniosa, een serie Oude Muziek in Alkmaar. Tijdens deze unieke, intieme concerten hoor je de meest prachtige muziek uit de 16de en 17de eeuw of muziek die daar sterk op geïnspireerd is. De concerten vinden plaats in de Lutherse Kerk in Alkmaar. Bij de toegangsprijs is altijd een feestelijk drankje inbegrepen.

Een passe-partout voor alle concerten geeft een flinke korting

U kunt voor de serie Oude Muziek een passe-partout bestellen waarmee u een flinke korting op de concerten krijgt. In plaats van €112,50 betaalt u slechts €89,50.

10 september – Bass Time

Mike Fentross, artistiek leider van La Sfera Armoniosa, speelt op zijn grootste basluit met contrabassist James Oessie en basgitarist Mark Haanstra muziek van o.a. Händel, Bach, Vivaldi en Abdullah Ibrahim.

27 oktober – Spaanse muziek uit de 16de, 17de en 18de eeuw

La Sfera Armoniosa neemt je mee op een fascinerende muzikale reis van het 16de eeuwse Spanje via Portugal naar de ‘Nieuwe Wereld’. Met de jonge Spaanse mezzo-sopraan Rita Gassala.

23 december – kerstmuziek uit 7 landen en 7 eeuwen

Ieder jaar neemt La Sfera Armoniosa u samen met een bijzondere zanger of zangeres mee terug in de tijd om de geboorte van het kindeke Jezus te vieren. Dit jaar hebben wij ‘rising star’ Channa Malkin uitgenodigd.

18 februari – Concerto delle Donne

Einde 16e eeuw nam de hertog van Ferrara drie sopranen in dienst en noemde hen Concerto delle Donne. In Alkmaar zingt de beroemde sopraan Claron McFadden met Gaia Szames en Liga Zirina hun repertoire.

30 maart – Constantijn Huygens!

Met historica Ineke Huysman geeft La Sfera Armoniosa een unieke voorstelling over het leven van schrijver, diplomaat, wetenschapper, componist, musicus èn parfumier(!) Constantijn Huygens. Met tekst, beeld en geur!

Details

Start:
September 10
End:
March 30, 2024
Website:
https://www.klassiekemuziek.nl/e/17640/la-sfera-armoniosa-passe-partout

Organizer

La Sfera Armoniosa
Email
office@lasfera-armoniosa.com
View Organizer Website

Venue

Lutherse Kerk
Oudegracht 187
Alkmaar, NH 1811 CD Netherlands
+ Google Map